23948sdkhjf

Endnu en anholdt i kæmpe tyverisag

Tyvebande stjal over 300.000 kroner i forskellige supermarkeder.
En 52-årig mand fra Hellerup blev i går anholdt af politiet og sigtet for tyverier fra supermarkeder i Roskilde, Køge, Ringsted og adskillige andre steder på Sjælland.

I forvejen sidder en kvinde på 26 år og en 42-årig mand, der er kærester, varetægtsfængslet i sagen sammen med en 51-årig mand fra Valby.

Det skriver Dagbladet Ringsted.

I alt har de sigtede stået bag op mod 70 tyverier fra Rema 1000, Netto, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen, mener politiet. De startede i Kalundborg og Svebølle i marts, og banden har siden været på spil over stort set hele Sjælland fra Skælskør og Sorø til St. Heddinge. Dertil kommer en række tyverier på Fyn og i Sydjylland.

Kommunikationsansvarlig i Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, er ikke bleg for at rose sine kollegers arbejde efter den 52-årige og fjerde mand i sagen er anholdt.

- Det er et bevis på god og gedigen politiefterforskning. Der er kigget en masse videoovervågning fra supermarkeder igennem for at sammenligne med dem, der er anholdt, siger han.

Metoden, der er gennemgående for tyvebanden, er, at mindst en af dem får forstyrret kassemedarbejderen i supermarkedet, mens en anden stjæler fra en kasse, medarbejderen nu har ryggen til.

- De to ved kassen spørger ind til håndkøbsmedicin eller cigaretter eller bagerbrød, og imens tager den tredje fra den anden kasse, hvor nøglen sidder i, eller han finder nøglen, fordi han ved, hvor de ansatte plejer at gemme dem, sagde René Jørgensen fra Midt- og Vestsjællands politi, som har været med til at efterforske sagen, til Dagbladet Ringsted i fredags.

Efterforskningen er stadig i gang, og derfor kan beløbet tyvene har stjålet nå at stige. Foreløbig har de fået over 300.000 kroner med sig fra de forskellige supermarkeder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11